Palvelumme

Home  >>  Palvelumme

Kun me puhumme viestinnästä, tarkoitamme kaikkia niitä viestejä, jotka lähtevät yrityksestä ulospäin tai kulkevat yrityksen sisällä. Markkinointi kuuluu osana tähän. Autamme viestintäkokonaisuuden suunnittelussa sekä kustannustehokkaiden ratkaisujen ja laadukkaiden osaajien löytämisessä.

VIESTINNÄN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Autamme yritystäsi viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa alkaen viestinnän linjauksista (viestintästrategia) ja viestintä- ja markkinointisuunnitelmasta. Viestinnän ja markkinoinnin vuosikello on yrityksen perustyökalu. Suunnitelma kannattaa tehdä myös, jos kysymys on esimerkiksi uuden tuotteen markkinoille tuomisesta tai uuden toimipisteen avaamisesta. Meidän avullamme viestintäsi tukee liiketoimintaasi ja tuo lisää rahaa viivan alle.

KOULUTUKSET

Kehitä henkilökuntasi osaamista asiantuntevilla valmennuspaketeillamme. Some-koulutukset, tiedeviestintä, mediavalmennus, kriisiviestintä ja kirjoittajakoulutukset ovat räätälöitävissä täysin tarpeidesi mukaisiksi.

MEDIASUHTEET

Kuinka mediaa lähestytään? Miten se toimii? Millainen viesti kiinnostaa toimittajia? Kannattaako lähettää tiedote vai järjestää lehdistötilaisuus? Hyödynnä pitkää ja monipuolista mediakokemustamme viestinnässäsi.

SOSIAALINEN MEDIA

Teemme yrityksellesi tai yhteisöllesi some-strategian ja koulutamme henkilökuntaasi asiakaspalveluun sosiaalisessa mediassa. Kerromme, miten yritys voi rakentaa mainettaan blogin avulla, mitä hyötyä on Twitteristä ja Instagramista sekä miten Facebookista saa parhaan näkyvyyden irti. Asiantuntijamme kertoo myös some-kriisien synnystä ja niiden hallinnasta.

PALVELUT MEDIAYRITYKSILLE

Hyödynnä pitkä ja monipuolinen media- ja valmennuskokemuksemme mediayrityksesi toimittajien kouluttamisessa.

MUUT VIESTINTÄPALVELUT

Autamme sinua kaikilla viestinnän osa-alueilla, olipa kysymys sisältöjen tuottamisesta, verkkosivujen suunnittelusta, asiakaslehden tuottamisesta tai tilaisuuksien järjestämisestä ja juontamisesta. Laaja yhteistyöverkostomme kattaa alan parhaat tekstin tekijät, valo- ja videokuvaajat, graafikot ja koodinvääntäjät.

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAMME

Luotsin asiantuntijoita yhdistää pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnästä. Lisäksi käytössäsi on laaja verkostomme sisällön ja tekniikan osaajia.

HOME
Haussa uusi osakas VIESTINNÄN RAUTAINEN AMMATTILAINEN

Etsimme uutta osakasta, jolla on aiempaa yrittäjäkokemusta ja myyntihenkinen asenne. Hän tuo mukanaan omat asiakkaansa, ja tavoitteena on löytää ja kehittää yhdessä uusia asiakkuuksia. Mediataustasta on etua, mutta olennaista on suuntautuminen yritys- ja yhteisöviestintään. Kasvava yrityksemme tarjoaa yrittäjäosakkaalle joustavan ja itsenäisen työskentelymallin, pienen työyhteisön ja vertaistuen edut sekä synergiahyödyt hynttyiden yhteenlyömisestä. Lue lisää klikkaamalla alla olevaa Facebook-linkkiä.

HOME
Pasi Kivioja IDEOITA, MEDIASUHTEITA JA SOMEA

Tämä ideanikkari ja some-ekspertti saa yrityksesi loistamaan mediassa. Pasilla on mediatausta Ilta-Sanomien ja Aamulehden toimittajana, mediatutkijana ja aikakauslehtiin kirjoittavana freelancerina. Lukijat tuntevat hänet Suomen Kuvalehden ja MB-lehden kolumneista sekä SK:n Mediaansekaantuja-blogista. Ennen Luotsia hän oppi tuntemaan median avainhenkilöt Sanomalehtien Liiton viestintäjohtajana. Hän on median etiikkaa valvovan Julkisen sanan neuvoston jäsen. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

HOME
Otto Aalto HYVÄ MUOTO JALOSTAA VIESTIN TIMANTIKSI

Otolla on vankka media- ja viestintäalan tausta yrittäjänä sekä toimittajana kahdenkymmenen vuoden ajalta. Sinä aikana hän on työskennellyt muun muassa kahdeksan vuotta MikroBitin päätoimittajana ja useita vuosia omassa yrityksessään. Hän tuntee kohderyhmät, hienosäätää sisältöjä ja hallitsee niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Hänen erikoisalaansa on asiakkaiden viestinnän organisointi ja sisällöntuotanto. Koulutukseltaan Otto on kulttuuriantropologi ja MBA.