Kriisiviestintä

Home  >>  Palvelumme  >>  Kriisiviestintä

.

Kriisi voi syntyä pienestä ja odottamattomasta asiasta. Vastuullisesti toimiva yritys tarvitsee kriisiviestintäsuunnitelman, jota myös testataan käytännössä. Kriisiviestintäpalvelumme valmentaa yritystäsi pahan päivän varalle.

Meihin voit myös ottaa yhteyttä, kun vahinko on jo tapahtunut tai tilanne päällä. Tällöin kriisiviestinnän tavoitteena on vahinkojen, kuten imagohaittojen, minimointi.

Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä, järjestöjä ja yksityishenkilöitä hankalissa tilanteissa.

Lue kymmenen pointtia kriisiviestintään pienestä kriisiviestintäoppaastamme!

Luotsin-pieni-kriisiviestintäopas.pdf

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAMME

Luotsin asiantuntijoita yhdistää pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnästä. Lisäksi käytössäsi on laaja verkostomme sisällön ja tekniikan osaajia.

HOME
Pasi Kivioja IDEOITA, MEDIASUHTEITA JA SOMEA

Tämä ideanikkari ja some-ekspertti saa yrityksesi loistamaan mediassa. Pasilla on mediatausta Ilta-Sanomien ja Aamulehden toimittajana, mediatutkijana ja aikakauslehtiin kirjoittavana freelancerina. Lukijat tuntevat hänet Suomen Kuvalehden ja MB-lehden kolumneista sekä SK:n Mediaansekaantuja-blogista. Ennen Luotsia hän oppi tuntemaan median avainhenkilöt Sanomalehtien Liiton viestintäjohtajana. Hän on median etiikkaa valvovan Julkisen sanan neuvoston jäsen. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

HOME
Otto Aalto HYVÄ MUOTO JALOSTAA VIESTIN TIMANTIKSI

Otolla on vankka media- ja viestintäalan tausta yrittäjänä sekä toimittajana kahdenkymmenen vuoden ajalta. Sinä aikana hän on työskennellyt muun muassa kahdeksan vuotta MikroBitin päätoimittajana ja useita vuosia omassa yrityksessään. Hän tuntee kohderyhmät, hienosäätää sisältöjä ja hallitsee niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Hänen erikoisalaansa on asiakkaiden viestinnän organisointi ja sisällöntuotanto. Koulutukseltaan Otto on kulttuuriantropologi ja MBA.