Muut viestintäpalvelut

Home  >>  Palvelumme  >>  Muut viestintäpalvelut

VERKKOSIVUJEN SUUNNITTELU

Tarvitsevatko verkkosivusi piristystä tai perusteellisempaa remonttia? Kaipaatko sivuillesi esimerkiksi videoita? Tiedätkö, miten houkutella kävijöitä ja ohjata liikennettä sivustolle somesta ja päinvastoin? Annamme pika-arvion sivustosi käytettävyydestä. Olemme tarvittaessa mukana kaikessa sivuston suunnittelusta lopulliseen toteutukseen. Sivuston sisällön ja videoiden tuotanto sopimuksen mukaan.

Pika-arvion hinta: 450 eur + alv 24 % (sis. sivuston käytettävyyden, navigoinnin, vuorovaikutteisuuden, ulkoasun ja sisällön analyysin sekä kehitysehdotukset).

Pyydä tarjous koko sivuston konseptoinnista!

 

UUTISKIRJEET

Koulutamme henkilökuntanne viestimään asiakkaillenne ammattimaisesti suoraan uutiskirjeen välityksellä. Myös uutiskirjeiden sisällöntuotanto onnistuu sopimuksen mukaan.

 

TILAISUUKSIEN JUONNOT

Pasi Kivioja

Pasi Kivioja

Järjestätkö seminaaria tai muuta yleisötilaisuutta, johon tarvitset ammattitaitoisen juontajan tai haastattelijan? Pasi Kiviojalla on pitkä kokemus erilaisten tilaisuuksien vetämisestä huumorintajuisella otteella ja kyky saada esimerkiksi paneelikeskusteluihin kipinöintiä.

Referensseinä muun muassa Next Media, Sanomalehtien Liitto, Journalistiliitto, Talentum, Suomen Tiedetoimittajat ry ja Viesti ry.

Asiakkaamme kertoo: ”Pasi Kivioja oli juhlaseminaarissamme erinomainen juontaja, joka kokosi, haastoi ja toi tunnelmaa. Hänen kanssaan on helppo jutella näkökulmista ja sopia asioista. Pasi on hienosti viestinnän ja journalismin rajapinnassa – ymmärtää sen pienen eron ja arvostaa molempia aloja ja tekijöiden taitoja”. Toiminnanjohtaja Pia Valtonen / Viesti ry.

 

ASIAKASLEHDET

Luotsin tuottama TAF:n juhlajulkaisu

Luotsin tuottama TAF:n juhlajulkaisu

Teemme yrityksellesi näyttävät asiakas-, sidosryhmä- ja henkilöstölehdet niin sähköisinä kuin paperillakin. Autamme myös nykyisen lehden uudistamisessa sekä sisällön suunnittelussa ja tuottamisessa.

Pääset helposti alkuun lehtiklinikallamme, joss annamme lehdestä arvion ja kehitysehdotuksia. Toteutamme myös pienemmät projektit. Luotsin tuottamia lehtiä ovat muun muassa Automaatioväylä, jonka päätoimittajana toimii viestinnän asiantuntijamme Otto Aalto, ja Tekniikan akatemian Millennium-teknologiapalkinnon juhlajulkaisu Better Life.

 
VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAMME

Luotsin asiantuntijoita yhdistää pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnästä. Lisäksi käytössäsi on laaja verkostomme sisällön ja tekniikan osaajia.

HOME
Haussa uusi osakas VIESTINNÄN RAUTAINEN AMMATTILAINEN

Etsimme uutta osakasta, jolla on aiempaa yrittäjäkokemusta ja myyntihenkinen asenne. Hän tuo mukanaan omat asiakkaansa, ja tavoitteena on löytää ja kehittää yhdessä uusia asiakkuuksia. Mediataustasta on etua, mutta olennaista on suuntautuminen yritys- ja yhteisöviestintään. Kasvava yrityksemme tarjoaa yrittäjäosakkaalle joustavan ja itsenäisen työskentelymallin, pienen työyhteisön ja vertaistuen edut sekä synergiahyödyt hynttyiden yhteenlyömisestä. Lue lisää klikkaamalla alla olevaa Facebook-linkkiä.

HOME
Pasi Kivioja IDEOITA, MEDIASUHTEITA JA SOMEA

Tämä ideanikkari ja some-ekspertti saa yrityksesi loistamaan mediassa. Pasilla on mediatausta Ilta-Sanomien ja Aamulehden toimittajana, mediatutkijana ja aikakauslehtiin kirjoittavana freelancerina. Lukijat tuntevat hänet Suomen Kuvalehden ja MB-lehden kolumneista sekä SK:n Mediaansekaantuja-blogista. Ennen Luotsia hän oppi tuntemaan median avainhenkilöt Sanomalehtien Liiton viestintäjohtajana. Hän on median etiikkaa valvovan Julkisen sanan neuvoston jäsen. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

HOME
Otto Aalto HYVÄ MUOTO JALOSTAA VIESTIN TIMANTIKSI

Otolla on vankka media- ja viestintäalan tausta yrittäjänä sekä toimittajana kahdenkymmenen vuoden ajalta. Sinä aikana hän on työskennellyt muun muassa kahdeksan vuotta MikroBitin päätoimittajana ja useita vuosia omassa yrityksessään. Hän tuntee kohderyhmät, hienosäätää sisältöjä ja hallitsee niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Hänen erikoisalaansa on asiakkaiden viestinnän organisointi ja sisällöntuotanto. Koulutukseltaan Otto on kulttuuriantropologi ja MBA.