Palvelut mediayrityksille

Home  >>  Palvelumme  >>  Palvelut mediayrityksille

MEDIAN MURROS

Tilaa median murrosta koskeva esitys henkilökunnallesi tai sidosryhmällesi. Mitä median murros tarkoittaa ja miten se vaikuttaa mikro- ja makrotasolla? Millaisella ansaintalogiikalla media tulevaisuudessa toimii?

VERKKOJOURNALISMIN KOULUTUS

Mitä keinoja on tavoittavuuden lisäämiseen verkossa? Millaisia sisältöjä kannattaa tuoda nettiin ja mitä pitää ottaa huomioon printtisisällön siirtämisessä verkkoon? Asiantuntija analysoi, hyödyntääkö tiedotusvälineenne verkkojournalismissaan sosiaalisen median parhaita ominaisuuksia ja etenettekö sähköisessä maailmassa kiinnostavin kärki edellä. Koulutuksessa käydään käsitellään myös koukuttavaa otsikointia.

SOME-KOULUTUS TOIMITTAJILLE

Saatteko some-näkyvyydestä kaikki tehot irti?

KIRJOITA KIINNOSTAVASTI

Kirjoita kiinnostavasti on journalistien koulutus, jossa käydään läpi kiinnostavan kirjoittamisen elementtejä: jutun ideointi, haastattelukysymysten suunnittelu, jutun otsikointi, kärki ja draaman kaari.

LEHTIKLINIKKA

Annamme ammattilaisen analyysin ja kehitysehdotuksia lehdellenne. Tarvittaessa voimme räätälöidä analyysin pohjalta myös kirjoittajakoulutuksen henkilökunnallenne.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!
VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAMME

Luotsin asiantuntijoita yhdistää pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnästä. Lisäksi käytössäsi on laaja verkostomme sisällön ja tekniikan osaajia.

HOME
Haussa uusi osakas VIESTINNÄN RAUTAINEN AMMATTILAINEN

Etsimme uutta osakasta, jolla on aiempaa yrittäjäkokemusta ja myyntihenkinen asenne. Hän tuo mukanaan omat asiakkaansa, ja tavoitteena on löytää ja kehittää yhdessä uusia asiakkuuksia. Mediataustasta on etua, mutta olennaista on suuntautuminen yritys- ja yhteisöviestintään. Kasvava yrityksemme tarjoaa yrittäjäosakkaalle joustavan ja itsenäisen työskentelymallin, pienen työyhteisön ja vertaistuen edut sekä synergiahyödyt hynttyiden yhteenlyömisestä. Lue lisää klikkaamalla alla olevaa Facebook-linkkiä.

HOME
Pasi Kivioja IDEOITA, MEDIASUHTEITA JA SOMEA

Tämä ideanikkari ja some-ekspertti saa yrityksesi loistamaan mediassa. Pasilla on mediatausta Ilta-Sanomien ja Aamulehden toimittajana, mediatutkijana ja aikakauslehtiin kirjoittavana freelancerina. Lukijat tuntevat hänet Suomen Kuvalehden ja MB-lehden kolumneista sekä SK:n Mediaansekaantuja-blogista. Ennen Luotsia hän oppi tuntemaan median avainhenkilöt Sanomalehtien Liiton viestintäjohtajana. Hän on median etiikkaa valvovan Julkisen sanan neuvoston jäsen. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

HOME
Otto Aalto HYVÄ MUOTO JALOSTAA VIESTIN TIMANTIKSI

Otolla on vankka media- ja viestintäalan tausta yrittäjänä sekä toimittajana kahdenkymmenen vuoden ajalta. Sinä aikana hän on työskennellyt muun muassa kahdeksan vuotta MikroBitin päätoimittajana ja useita vuosia omassa yrityksessään. Hän tuntee kohderyhmät, hienosäätää sisältöjä ja hallitsee niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Hänen erikoisalaansa on asiakkaiden viestinnän organisointi ja sisällöntuotanto. Koulutukseltaan Otto on kulttuuriantropologi ja MBA.