Sosiaalinen media

Home  >>  Palvelumme  >>  Sosiaalinen media


Jos et ole somessa, sinua ei ole olemassa. Nykyaikaisella yrityksellä pitää olla sosiaalisen median strategia ja tietotaitoa somessa toimimiseen. Autamme some-strategian miettimisessä ja koulutamme henkilökuntaasi asiakaspalveluun sosiaalisessa mediassa. Kerromme tarvittaessa, miten blogi perustetaan, miten Twitteriä tai Instagramia käytetään ja miten Facebookista saa parhaan hyödyn irti.

SOME-STRATEGIA

Teemme yhdessä yrityksellesi tai yhteisöllesi sosiaalisen median strategian, joka pitää sisällään suunnitelman muun muassa tavoiteltavista kohderyhmistä, käytettävistä some-kanavista ja yrityksesi ydinviesteistä.

Hinta: Alkaen 1 200 eur + alv 24 %. Pyydä tarjous!

SOME-KOULUTUKSET

Koulutamme henkilökuntasi sosiaalisen median välineiden käyttöön ja sisällöntuotantoon. Lue lisää some-koulutuksista täältä!

SISÄLLÖNTUOTANTO

Toimittajatesti mittaa moraalisi tason.

Ylläpidämme tarvittaessa sosiaalisen median kanavia puolestasi. Tuotamme videoita, haastatteluita ja muuta ajankohtaista sisältöä kaikkiin kanaviisi.

Pelillisyys on päivän sana, etenkin kun kohderyhmänä ovat nuoret.

Pelit, sovellukset, testit, kilpailut – toteutamme näitä kaikkia toiveittesi mukaisesti ja kustannustehokkaasti.

Kokeile esimerkiksi Sanomalehtien Liitolle käsikirjoittamaamme Toimittajatestiä, jonka teimme yhdessä teknisen yhteistyökumppanimme kanssa.

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAMME

Luotsin asiantuntijoita yhdistää pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnästä. Lisäksi käytössäsi on laaja verkostomme sisällön ja tekniikan osaajia.

HOME
Haussa uusi osakas VIESTINNÄN RAUTAINEN AMMATTILAINEN

Etsimme uutta osakasta, jolla on aiempaa yrittäjäkokemusta ja myyntihenkinen asenne. Hän tuo mukanaan omat asiakkaansa, ja tavoitteena on löytää ja kehittää yhdessä uusia asiakkuuksia. Mediataustasta on etua, mutta olennaista on suuntautuminen yritys- ja yhteisöviestintään. Kasvava yrityksemme tarjoaa yrittäjäosakkaalle joustavan ja itsenäisen työskentelymallin, pienen työyhteisön ja vertaistuen edut sekä synergiahyödyt hynttyiden yhteenlyömisestä. Lue lisää klikkaamalla alla olevaa Facebook-linkkiä.

HOME
Pasi Kivioja IDEOITA, MEDIASUHTEITA JA SOMEA

Tämä ideanikkari ja some-ekspertti saa yrityksesi loistamaan mediassa. Pasilla on mediatausta Ilta-Sanomien ja Aamulehden toimittajana, mediatutkijana ja aikakauslehtiin kirjoittavana freelancerina. Lukijat tuntevat hänet Suomen Kuvalehden ja MB-lehden kolumneista sekä SK:n Mediaansekaantuja-blogista. Ennen Luotsia hän oppi tuntemaan median avainhenkilöt Sanomalehtien Liiton viestintäjohtajana. Hän on median etiikkaa valvovan Julkisen sanan neuvoston jäsen. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

HOME
Otto Aalto HYVÄ MUOTO JALOSTAA VIESTIN TIMANTIKSI

Otolla on vankka media- ja viestintäalan tausta yrittäjänä sekä toimittajana kahdenkymmenen vuoden ajalta. Sinä aikana hän on työskennellyt muun muassa kahdeksan vuotta MikroBitin päätoimittajana ja useita vuosia omassa yrityksessään. Hän tuntee kohderyhmät, hienosäätää sisältöjä ja hallitsee niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Hänen erikoisalaansa on asiakkaiden viestinnän organisointi ja sisällöntuotanto. Koulutukseltaan Otto on kulttuuriantropologi ja MBA.