Tiedeviestintä

Home  >>  Palvelumme  >>  Tiedeviestintä

TEHDÄÄN TIEDETTÄ TUNNETUKSI!

Tiina Raevaara

Tiina Raevaara

Pasi Kivioja

Pasi Kivioja

Tiedeviestinnän ja media-alan suositut kouluttajat Tiina Raevaara ja Pasi Kivioja ovat yhdistäneet voimansa tieteen hyväksi. Tieteelliselle tiedolle on nyt mediassa kova kysyntä, mutta hyvistä yleistajuistajista on pulaa. Myös tieteentekijöillä ja asiantuntijoilla on kasvava tarve saada sanomansa kuuluviin. Kerromme, kuinka saa median kiinnostumaan tutkimuksesta ja tieteentekijöistä ja miten asiantuntija voi edistää tietonsa leviämistä esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

Koulutukset soveltuvat yliopistoille, ammattikorkeakouluille ja tutkimuslaitoksille sekä tieteestä kirjoittaville journalisteille.

Koulutuksen kesto: tiivis luento 2 tuntia, puoli päivää tai koko päivä.

Katso tarkemmat sisältökuvaukset ja hinnat tiedeviestintäesitteestämme!

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAMME

Luotsin asiantuntijoita yhdistää pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnästä. Lisäksi käytössäsi on laaja verkostomme sisällön ja tekniikan osaajia.

HOME
Pasi Kivioja IDEOITA, MEDIASUHTEITA JA SOMEA

Tämä ideanikkari ja some-ekspertti saa yrityksesi loistamaan mediassa. Pasilla on mediatausta Ilta-Sanomien ja Aamulehden toimittajana, mediatutkijana ja aikakauslehtiin kirjoittavana freelancerina. Lukijat tuntevat hänet Suomen Kuvalehden ja MB-lehden kolumneista sekä SK:n Mediaansekaantuja-blogista. Ennen Luotsia hän oppi tuntemaan median avainhenkilöt Sanomalehtien Liiton viestintäjohtajana. Hän on median etiikkaa valvovan Julkisen sanan neuvoston jäsen. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

HOME
Otto Aalto HYVÄ MUOTO JALOSTAA VIESTIN TIMANTIKSI

Otolla on vankka media- ja viestintäalan tausta yrittäjänä sekä toimittajana kahdenkymmenen vuoden ajalta. Sinä aikana hän on työskennellyt muun muassa kahdeksan vuotta MikroBitin päätoimittajana ja useita vuosia omassa yrityksessään. Hän tuntee kohderyhmät, hienosäätää sisältöjä ja hallitsee niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Hänen erikoisalaansa on asiakkaiden viestinnän organisointi ja sisällöntuotanto. Koulutukseltaan Otto on kulttuuriantropologi ja MBA.