Tiedotteet

Home  >>  Palvelumme  >>  Tiedotteet

Tunnetko tarinasi?

Tiedottaminen on taitolaji. Mediatiedotteen tekeminen alkaa kiinnostavan ja uutismaisen näkökulman ja tarinan löytämisellä asiakkaan toiminnasta. Viestintä on myös mielikuvien luomista ja niillä erottautumista kilpailijoista. Tiedotusvälineet saavat valtavasti tiedotteita päivittäin, joten Ö-mappiin päätymisen uhka on aina suuri. Moni yritys tiedottaa väärin: väärään aikaan, väärälle henkilölle väärässä tiedotusvälineessä aivan vääränlaisella sisällöllä. Klik – tiedote siirtyikin jo roskakoriin.

Uutiskärjet, kiinnostavat näkökulmat ja tarinat sekä mielikuvien luominen ovat parasta osaamisaluettamme, sillä meillä Luotsin osakkailla on pitkä journalistitausta ja mediatoimialan tekijöiden tuntemus rivitoimittajista päätoimittajiin ja mediayritysten toimitusjohtajiin. Olemme tarinankerronnan ammattilaisia. Toimittajina tiedämme, mistä toinen toimittaja tykkää.

Meidän kauttamme saat tiedotteesi tehokkaimpaan mahdolliseen mediajakeluun STT Infon välityksellä. Lisäoptiona tarjoamme tiedotteen mediaseurantaa eli raportointia lehdistö- ja some-osumista täydennettynä media-ammattilaisen analyysillä.

Olemme tehneet menestyksellistä tiedoteyhteistyötä lukuisien isompien ja pienempien yritysten kanssa.

 

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAMME

Luotsin asiantuntijoita yhdistää pitkä ja monipuolinen kokemus viestinnästä. Lisäksi käytössäsi on laaja verkostomme sisällön ja tekniikan osaajia.

HOME
Pasi Kivioja IDEOITA, MEDIASUHTEITA JA SOMEA

Tämä ideanikkari ja some-ekspertti saa yrityksesi loistamaan mediassa. Pasilla on mediatausta Ilta-Sanomien ja Aamulehden toimittajana, mediatutkijana ja aikakauslehtiin kirjoittavana freelancerina. Lukijat tuntevat hänet Suomen Kuvalehden ja MB-lehden kolumneista sekä SK:n Mediaansekaantuja-blogista. Ennen Luotsia hän oppi tuntemaan median avainhenkilöt Sanomalehtien Liiton viestintäjohtajana. Hän on median etiikkaa valvovan Julkisen sanan neuvoston jäsen. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

HOME
Otto Aalto HYVÄ MUOTO JALOSTAA VIESTIN TIMANTIKSI

Otolla on vankka media- ja viestintäalan tausta yrittäjänä sekä toimittajana kahdenkymmenen vuoden ajalta. Sinä aikana hän on työskennellyt muun muassa kahdeksan vuotta MikroBitin päätoimittajana ja useita vuosia omassa yrityksessään. Hän tuntee kohderyhmät, hienosäätää sisältöjä ja hallitsee niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Hänen erikoisalaansa on asiakkaiden viestinnän organisointi ja sisällöntuotanto. Koulutukseltaan Otto on kulttuuriantropologi ja MBA.